Zakelijk

Bij de Wasbeer in Hoogeveen wordt uw auto snel, zorgvuldig en milieuvriendelijk gewassen. Voor u als ondernemer kan dit enorme tijdwinst opleveren welke u vervolgens rendabel kunt benutten voor uw onderneming. Met moderne automatiseringstechnieken bieden wij het gemak van de waspas waarmee iedere werknemer geregistreerd de auto kan wassen. Ingelezen informatie wordt vervolgens automatisch naar onze factureringssyteem gestuurd. Geen fraude, zorgeloos op rekening autowassen.

Voor zakelijke klanten bieden wij diverse aantrekkelijke mogelijkheden voor het schoonhouden van uw auto. Ook voor het schoonhouden van uw volledige wagenpark bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u er zeker van zijn dat uw persoon altijd verzorgt bij de klant voor komt rijden? Neem dan contact met ons op.

Uw wagenpark steeds weer in showroom staat? Bij de Wasbeer kunnen we grote volumes aan en hebben we mooie voordelen voor grootverbruikers. Ondernemers en zakelijke rijders kunnen rekenen op een professionele aanpak en een bijbehorend aanbod. Bovendien biedt de Wasbeer volop mogelijkheden voor gezamenlijke promoties en klanten-acties.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.
Laat dit veld hieronder leeg:
Wasstraat De Wasbeer
Buitenvaart 3011
7905 TA Hoogeveen


Tel: (06) 48 706 811