Milieuvriendelijk

Per auto gebruikt onze wasstraat ongeveer 550 liter zodat we er zeker van zijn dat alle vuil van de auto word gespoeld, van de 550 liter word 90% gerecycled door een geavanceerd systeem met een aantal bezinkputten en een kiesfilter.

Voor de verse toevoer van water gebruiken wij water uit onze eigen bron wat wij via een regeneratie systeem vrijmaken van o.a. kalk en ijzer. Daarom kunnen wij ook mede dankzij de biologisch afbreekbare shampoo uiterst milieu vriendelijk wassen.


Bij wasstraat “de Wasbeer” worden alle auto zorgvuldig met hoge druk voorgewassen om een perfect schoon en krasvrij resultaat te waarborgen. Na het voorwassen word u de wasstraat in geleid door een van onze medewerkers, onze wasstraat is een kettingstraat waar uw auto doormiddel van een rol in een ketting door de straat getrokken wordt.

Eenmaal in de wasstraat word de auto nogmaals met hogedruk gewassen en afgespoeld, de velgen en dorpels worden geborsteld en daarna word de rest van de auto geborsteld en met ruim water afgespoeld. De nabehandeling verschilt per programma, bij het basis programma word er alleen drooghulp gebruikt voordat de auto droog geblazen en afgezeemd word maar bij duurdere programma’s krijgt de auto ook een waxbehandeling. In programma 1 gebruiken wij zelfs een polish die word ingepoetst op uw lak zodat deze weer in nieuwstaat word gebracht, deze behandeling houd langer stand dan een gewone wax behandeling zodat uw lak beter bescherm is tegen weersinvloeden en UV straling.

Bij de Wasbeer in Hoogeveen wordt uw auto snel, zorgvuldig en milieuvriendelijk gewassen. Alle auto's worden eerst onder hoge druk voorgewassen hetgeen in combinatie met het gebruik van textielborstels essentieel is voor een echt schoon en krasvrij resultaat.
Wasstraat De Wasbeer
Buitenvaart 3011
7905 TA Hoogeveen


Tel: (06) 48 706 811